Tommy Skantz på nytt uppdrag!

Nu står det redan klart att vårt senaste förvärv till SixFours Business Consulting fått uppdrag. Han skall nu ut på ett spännande uppdrag inom Retail som Process & Method Responsible.

Tommy, skulle du kunna berätta kort vad uppdraget går ut på? – Jo visst kan jag det. Uppdraget går ut på att kunna se vilka förbättringsområden som finns inom IT leveransen och effektivisera genom att skapa hållbara och skalbara lösningar.

Ok, vad tror du utmaningarna ligger i? – Jag kan tänka mig att de huvudsakliga utmaningarna ligger i att effektivisera och hitta synergier i en kreativ och entreprenörs-driven miljö. Det i sig är alltid en rolig utmaning. Så det ser jag fram emot.

Hur ser du dig själv ta dig an uppdraget? – Jag kommer gå in med ett öppet sinne, lyssna, lära och dra nytta av min erfarenhet. Kommunikation är nyckeln i ett uppdrag som detta.

Då önskar vi dig lycka till Tommy!
– Tackar!